Advertisement

24 de ore de „răcoare” pentru un bărbat și concubina acestuia, după ce au fost prinși în flagrant pe când încercau să mituiască un polițist.

S-a întâmplat ieri, în Teleorman, suma propusă ca mită polițistului urma să îl scutească pe bărbatul reținut de problemele legate de infracțiunile rutiere.

În loc să meargă conform planului inițial, agentul de poliție și-a anunțat colegii de la Direcția Generală Anticorupție, iar cei doi – bărbatul și concubina acestuia – au ajuns în arest.

Polițiștii anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, au prins în flagrant, la data de 2 iunie, două persoane care au oferit unui polițist suma de 2.000 lei, pentru a nu lua măsurile legale ce se impuneau în urma constatării unor abateri la regimul circulației.

În fapt, un agent de poliție din cadrul IPJ Teleorman – Serviciul Rutier, a sesizat DGA – SJA Teleorman cu privire la faptul că o persoană pe care a depistat-o conducând un autovehicul cu viteză peste limita legală și neclarități privind dreptul de a conduce, i-a oferit suma de 2.000 lei pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu, respectiv pentru a nu întocmi actele de constatare ce se impuneau în cauză. În autoturism se afla și concubina acestuia, împreună cu care a încercat să îl mituiască pe polițist.

După constatarea în flagrant a infracțiunii, față de cele două persoane s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale, fiind luată măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore”, se arată într-un comunicat al DGA.

Advertisement
Articolul precedentGermania dă lunar 1.200 de euro pe gratis
Articolul următorSalariul minim, creștere după o „formulă predictibilă”