Becali, despre Șoșoacă: „a căzut puțin în derizoriu pentru că unei femei nu-i stă bine să facă așa ceva”

„Ea deja a depășit o linie!”

Foto: B365

Deși Gigi Becali recunoaște că, la un moment dat, a simpatizat-o într-o oarecare măsură pe senatoarea acum independentă Diana Șoșoacă, în urma scandalurilor cu repetiție, parcă nici măcar acesta nu mai poate găsi loc pentru Șoșoacă în sufletul lui. „Ea săraca – mie la început mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu pentru că unei femei nu-i stă bine să facă așa ceva”, a spus Becali, despre Șoșoacă, invitat la România TV.

Gigi Becali: „Ți-am spus nu mai vreau să aud de politică”

Cu toate că, în trecut, Becali s-a jucat cu politica, acesta afimă acum că „politică gata, la revedere, Doamne iartă-mă! Eu nu știu cum să fug, dacă zice: ieși dintre ei și osebiți-vă! Adică să intru în ei? Dacă zice să ies din ei, cum să intru în ei?”, a declarat acesta, adăugând că, în momentul de față, cea mai bună opțiune i se pare partidul lui George Simion, împreună cu acesta. „Dacă vreți, cei de la AUR s-a creat o zonă de oameni care captează. Da, sunt adevărați, ăla cum îl cheamă, președinte. George Simion. Îmi place mult de el, cuminte, echilibrat, dar nu mai mă uit la TV eu”.

Diana Șoșoacă, căzută în dizgrație

Atunci când vine vorba despre atitutdinea senatoarei independente Diana Șoșoacă, Gigi Becali este de părere că deși „zice corect”, are obiceiul, de cele mai multe ori, să exagereze, astfel că, fiind femeie, ar trebui, în opinia mogulului de fotbal, să-și rafineze gesturile și poate inclusiv discursurile.

„Adică … după aia a început să mai și danseze … îmi pare rău de ea că-mi place de ea, dar îmi pare rău de ea că n-o votează lumea. Zice ea, săraca, a luat avântul ăla așa, dar nuuu! Ea zice corect ce zice …. zice bine ce zice, ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e femeie. Și nu numai că e femeie. Ea deja a depășit o linie! Adică deși spune adevărul mai face și puțin circ și nu poți ca femeie să faci circ, că dacă faci circ nu le place la oameni circăreala”, a spus Becali.

Viața unui român plecat în Germania. INTERVIU cu Iulia Brădeanu, femeia care a dat contabilitatea pe munca fizică

Articolul precedentViața unui român plecat în Germania. INTERVIU cu Iulia Brădeanu, femeia care a dat contabilitatea pe munca fizică
Articolul următorBucurești: primul pas spre relaxare, de azi
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.