Constanța, plină de cluburi, turiști și amenzi

Patronii cluburilor din Mamaia și Vama Veche au fost sancționați contravențional, conform Legii nr. 55/2020

Foto: Evenimente - Cluburi București

Cum anul acesta, vacanța de Paști a coincis cu cea de 1 Mai (Ziua Muncii), județul Constanța a devenit punct de interes în acest weekend, majoritatea românilor care s-au putut desprinde de locurile de muncă în această perioadă profitând de zilele libere și luând cu asalt litoralul românesc. Ca de obicei, cele mai căutate stațiuni au fost Mamaia și Vama Veche.

Două cluburi din Mamaia (Constanța), amendate cu 6.000 lei

Primul set de amenzi a fost aplicat unor cluburi din Mamaia, întrucât patronii celor două nu ar fi respectat distanțarea fizică impusă de autorități, înghesuind mesele astfel încât să încapă mai mulți clienți în locații. Potrivit informațiilor, polițiștii s-ar fi autosesizat, aflați în controale de rutină. Administratorii cluburilor respective au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 6.000 lei, conform Legii nr. 55/2020.

Viața unui român plecat în Germania. INTERVIU cu Iulia Brădeanu, femeia care a dat contabilitatea pe munca fizică

Vama Veche, a doua pe listă

Nici iubita stațiune Vama Veche n-a scăpat de controalele întreprinse de agenții IPJ Constanța, astfel că mai multe cluburi din Vama Veche au fost luate „la pas” de aceștia, pentru a se verifica respectarea legii, în contextul restricțiilor impuse de pandemie. Așa cum era de așteptat, și aici au fost găsite nereguli ce au ținut de distanțarea fizică, obligatorie în această perioadă, anunță CTNews.

Articolul precedentÎn fiecare an, 11 milioane de tone de deșeuri ajung în oceanele lumii
Articolul următorTheodor Paleologu: „Patologia puterii afectează pe toată lumea”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.