Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

RAJA încurajează utilizarea soluțiilor digitale pentru a beneficia de accesul simplu și ușor la informații. Factura electronică este o opțiune rapidă, sigură și, cel mai important, ecologică.

Aceasta are valoare legală și fiscală, reprezentând o alternativă eficientă la factura tipărită.

Factura electronică este transmisă prin e-mail în momentul emiterii, dar poate fi ușor accesată și vizualizată în contul de client RAJA, disponibil pe orice desktop sau prin intermediul aplicației de mobil

În egală măsură, utilizatorii pot consulta toate facturile emise în ultimele 12 luni.

În consecință, în era digitalizării, de ce să ne mai încărcăm cu hârtii inutile, când putem avea tot ceea ne trebuie la un clic distanță? Beneficiile sunt multiple: abonatul are acces la factură imediat ce a fost emisă, o poate vizualiza în orice moment, indiferent de locația sa, și de oricâte ori dorește, cantitatea de deșeuri de hârtie acumulate în timp se reduce, putând fi arhivată electronic, poate fi plătită de oriunde, chiar și online, fără un comision suplimentar, evitând  întârzierea plăților, etc”, se arată în comunicatul emis de societate.

Clienții care dețin un cont de client, dar doresc în continuare factura și în format tipărit, trebuie să facă o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail facturaprint at rajac.ro

Prin urmare, factura electronică ne simplifică viața: aceasta este oferită gratuit abonaților RAJA și reprezintă o opțiune sigură, ușor de folosit, accesibilă pentru oricine și, în special, ecologică, prin reducerea utilizării hârtiei.

Articolul precedentPremierul Ciucă, resemnat: „Nu există altă soluţie şi nici un alt reper temporal decât acela al efectuării rocadei”
Articolul următorProfesor universitar, reținut pentru luare de mită
Jurnalist full-time / Pesimist part-time