Chiar dacă de ceva timp nu mai este vreun nume important în politică, Codrin Ștefănescu se consideră un temerar în peisajul social democrat și, de pe margine, înfierează cu mânie proletară politica foștilor camarazi de arme. Mai ales de când Liviu Dragnea a fost încarcerat după condamnarea definitivă, fostul secretar general al PSD acuză partidul de trădare, iar aseară a mai explicat încă o dată de ce este singurul social democrat corect și cinstit. Sau aproape singurul.

Codrin Ștefănescu scrie pe Facebook despre trădare. Trădarea lui Adrian Năstase și a lui Liviu Dragnea, și admite printre rânduri că mulți social democrați nu au nimic fără funcțiile date de partid.

Chiar și adversarii mei știu că nu am trădat niciodată! Probabil că, în sinea lor, respectă asta! Nu l-am trădat pe Adrian Năstase când partidul i-a întors spatele! Chiar și cei care-i datorau carierele și funcțiile publice. Adică tot. Nu l-am trădat pe Dragnea când partidul s-a delimitat public de el! Inclusiv cei care-i datorau carierele și funcțiile publice! Adică tot! Nu am trădat și mă privesc liniștit dimineața în oglindă când mă bărbieresc! Nu-mi pasă de înjurăturile marxiștilor rezist, am rămas același om curajos de la baricada de la Inter din Decembrie 89!

Însă vă spun sincer: atâta trădare și fățărnicie ca în Noul PSD condus de Ciolacu și Stănescu, nu am văzut! Noul PSD mimează că face opoziție, dar în secret se gudură penibil la picioarele noilor stăpâni! Și vă spune asta cel care a fost 4 ani secretar al partidului în timpul lui Nastase, secretar general adjunct și secretar general al PSD în ultimii 9 ani! Și eu știu și îmi asum ceea ce zic!”, concluzionează Codrin Ștefănescu.

Articolul precedentUdrea știe ce ar face Băsescu dacă sentința în dosarul finanțării ilegale din campanie ar rămâne definitivă. Dacă ar putea
Articolul următorPlecarea lui Berbeceanu din Prefectura Capitalei, oficială