După ce la finele anului premierul Marcel Ciolacu a făcut câteva previziuni despre viitor, în contextul viitoarelor alegeri programate a avea loc în lunile care urmează, șeful său se campanie, Mihai Tudose, a comentat situația lui Nicolae Ciucă în politică.

Ca de la fost premier al României către un alt fost premier, Mihai Tudose și-a exprimat opinia că Ciucă nu se potrivește cu actuala lume politică.

Potrivit propriilor declarații, citate de B1 TV, Tudose a opinat că actualul lider al PNL, „nu-i din filmul ăsta”. Fostul premier Tudose a subliniat că nu are o legătură prea strânsă cu Ciucă, arătând că „dânsul nu-i pentru chestia asta. (…) nu-i din filmul ăsta”.

Cumva, Tudose a și explicat de ce consideră acest lucru despre Ciucă, anume că „o viaţă a făcut altceva”. Cât despre o posibilă candidatură a lui Ciucă la prezidențiale, păstrând cutuma ca șeful formațiunii să fie și candidat, Tudose a subliniat că „dacă PNL iese prost la alegerile europarlamentare, domnul Ciucă nu va mai fi preşedintele PNL, hai să fim serioşi”.

În urmă cu câteva zile, și șeful pe linie de partid a lui Tudose, Marcel Ciolacu, discuta despre viitorul politic. Iar Ciolacu a subliniat că „dacă Simion câștigă alegerile europarlamentare”, va pleca din fruntea PSD.

Articolul precedentPrimarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, cere demisia secretarului de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat
Articolul următor3 persoane reținute după incendiul de la Ferma Dacilor