Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, se simte din nou singur în lupta pe care o duce cu cei care atacă valorile social democrate. Acesta scrie că, atunci când a fost pe val, a luptat pentru fiecare social democrat și i-a apărat cu propriile sale cuvinte. Însă, cum ce e val ca valul trece, Codrin Ștefănescu nu se potrivește cu actuala conducere a partidului, din varii motive, așa că atrage atenția că nu mai poate fi ceea ce era pe vremuri pentru colegii săi. Și nu pentru că nu ar vrea, ci pentru că nu este lăsat să iasă în față de cei care conduc acum PSD, oameni pe care îi acuză de practici „securistoide”.

Adresez o rugăminte tuturor! Nu mă mai băgați în aceeași oală cu Ciolacu, Grindeanu și compania! Suntem ca apa cu uleiul și știți bine asta! Nu port vina deciziilor lor securistoide, nu sunt parte din nimic din ceea ce fac ei! Sau nu fac deloc! Cât timp am fost secretar general PSD, am luptat pentru fiecare om din partid! Nu am lăsat pe nimeni să fie călcat în picioare, vânat sau hărțuit! Nu am permis peneliștilor și useriștilor să-i jignească sau să-i calomnieze pe colegii mei, fără să primească o replică pe măsura! Și nimeni nu poate spune ca nu am avut și nu am curaj! Dar astăzi nu mai sunt la vârful partidului. Și, cu toate astea, încerc și fac pe dracu-n patru pentru fiecare om atacat cu maximă brutalitate! Pentru fiecare coleg din PSD lăsat de izbeliște de actuala conducere a partidului. Dar sunt cam singur! Și blocat de Ciolacu pe posturile tv! Am vrut să știți asta!”, se confesează Codrin Ștefănescu prietenilor săi de pe Facebook.

Articolul precedentPonta, fără un vicepreședinte: Ioana Petrescu, fost ministru de Finanțe, pleacă din Pro România pentru că a fost dezamăgită
Articolul următorFostul director al Unifarm a fost trimis în judecată