Advertisement

Birourile Permanente Reunite au decis că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va fi votată sâmbătă. Astăzi, moțiunea doar va fi citită în plenul Parlamentului, conform deciziei anunțate. Propunerea a venit de la parlamentarul PSD Florin Iordache și a primit 13 voturi. Moțiunea de cenzură a fost depusă ieri de PNL, având susținerea a 237 de parlamentari de la USR, UDMR, PMP, Pro România și ALDE.

„Noi chiar am crezut că semnatarii moțiunii vor să dea jos guvernul cât mai repede, așa că le-am propus ca votarea să fie sâmbătă. PNL chiar își dorește ca sâmbăta să fie zi lucrătoare pentru toată lumea, deci nu văd de ce ar avea o problemă. Dar toți acești ipocriți evită să urgenteze votul pe care atât au spus că și-l doresc.

Ponta e la golf și nu își poate sacrifica hobby-ul pentru a vota moțiunea. Iar dreapta nu lucrează în weekend. Cum, stimați semnatari ai măreței moțiuni? Nu vă puteți sacrifica o zi de weekend pentru vot? Nu mai este esențial să dați jos guvernul Dăncilă „pentru a reconstrui România” dacă se votează sâmbăta?

Noi vă dăm ocazia să începeți să vă puneți în practică viziunea cât mai repede, așa că vă așteptăm sâmbăta aceasta la vot. Curaj!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Advertisement
Articolul precedentProcurorii anticorupție au decapitat conducerea Companiei Naționale Aeroporturi București. Cum foloseau compania pentru propriile interese
Articolul următorDIICOT rămâne în aer, după ce Felix Bănilă a decis să plece. „Demisia mea este absolut necesară pentru a oferi colegilor mei posibilitatea de a-și continua activitatea într-un climat lipsit de presiune”