Birourile Permanente Reunite au decis că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va fi votată sâmbătă. Astăzi, moțiunea doar va fi citită în plenul Parlamentului, conform deciziei anunțate. Propunerea a venit de la parlamentarul PSD Florin Iordache și a primit 13 voturi. Moțiunea de cenzură a fost depusă ieri de PNL, având susținerea a 237 de parlamentari de la USR, UDMR, PMP, Pro România și ALDE.

„Noi chiar am crezut că semnatarii moțiunii vor să dea jos guvernul cât mai repede, așa că le-am propus ca votarea să fie sâmbătă. PNL chiar își dorește ca sâmbăta să fie zi lucrătoare pentru toată lumea, deci nu văd de ce ar avea o problemă. Dar toți acești ipocriți evită să urgenteze votul pe care atât au spus că și-l doresc.

Ponta e la golf și nu își poate sacrifica hobby-ul pentru a vota moțiunea. Iar dreapta nu lucrează în weekend. Cum, stimați semnatari ai măreței moțiuni? Nu vă puteți sacrifica o zi de weekend pentru vot? Nu mai este esențial să dați jos guvernul Dăncilă „pentru a reconstrui România” dacă se votează sâmbăta?

Noi vă dăm ocazia să începeți să vă puneți în practică viziunea cât mai repede, așa că vă așteptăm sâmbăta aceasta la vot. Curaj!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.