RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență, ca urmare a atenționărilor meteo de cod galben, emise de Administrația Națională de Meteorologie pentru județul Constanța

RAJA SA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență pentru perioada 2-5 septembrie.

Acțiunea a venit ca urmare a atenționărilor meteo de cod galben și portocaliu, emise de Administrația Națională de Meteorologie.

Fenomenele vizate au fost averse cu caracter torențial, putându-se înregistra cantități de apă de 40…60 l/mp, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, asociate și cu descărcări electrice, intensificări ale vântului și vijelii

Pentru a acționa cu promptitudine în rezolvarea situațiilor specifice care pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul comandamentului au fost constituite 51 de echipe de intervenție. Dintre acestea, 20 de echipe sunt pregătite să intervină în municipiul Constanța și 31 în celelalte localități din județ. Formațiile sunt dotate cu autospeciale tip womă, vidanje, motopompe de mare putere și autoutilitare, ce vor asigura permanența în toată această perioadă”, a transmis Biroul de Comunicare.

Societatea RAJA: ”Angajații societății vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate la parametri optimi”

Problemele care pot apărea în funcționarea acestora, dar care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt)”, mai transmit reprezentanții societății din Constanța.

În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA SA va face tot ce este necesar pentru reluarea serviciilor imediat ce vor fi remediate avariile survenite la nivelul rețelei de furnizare a energiei electrice”, a adăugat societatea.

Totodată, consumatorii care au înregistrat deficiențe ale sistemului de distribuție apă potabilă sau de canalizare, au putut sesiza avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924, pentru remedierea acestora într-un timp cât mai scurt.

Articolul precedentŞase cămătari din Hunedoara au fost prinşi de DIICOT. Aceștia și-au bătut și sechestrat victimele
Articolul următorMai mulți militari români se află în Georgia, pentru exercițiul ”Noble Partner 2022”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time