Chiar dacă se apropie de final de mandat, edilul Cristian Popescu Piedone continuă să lucreze pentru cetățenii din Sectorul 5 al Capitalei, încercând să rezolve din problemele cu care se confruntă aceștia, după ce această zonă a fost văduvită timp de zeci de ani „de investiții în confort și civilizație”.

Zilele trecute, a venit rândul zonei Buzoieni, de lângă Piața Rahova, acolo unde a început un amplu proces de modernizare. Iar Piedone a fost permanent acolo, pentru a se asigura că lucrările se desfășoară așa cum trebuie.

Veni vidi vici
Infecția din Buzoieni, vizavi de piața Rahova, este istorie!
Unde au tronat zeci de ani dezordinea, mizeria și fărădelegea… au ajuns confortul și civilizația! În locul gunoaielor, pe Buzoieni am plantat pomi tineri. Am amenajat zeci de locuri noi de parcare. Am asfaltat, am iluminat!

Ceea ce unii credeau că este imposibil, echipa PIEDONE a transformat în POSIBIL!”, atrage atenția edilul Popescu Piedone.

Cu toate acestea, explică același edil, nu pot fi efectuate în același timp toate lucrările pe care și le dorește și de care au atâta nevoie oamenii. Însă Popescu Piedone este convins că sectorul rămâne pe mâini bune, iar fiul său va reuși să ducă la capăt toate proiectele începute, dar și să demareze altele noi:

Știu… în sectorul acesta văduvit 30 de ani de investiții în confort și civilizație… toți locuitorii VOR LUCRĂRI FINALIZATE ACUM! Credeți-mă că nu se poate face totul într-o zi, într-o noapte! DAR… PIEDONE NU RĂMÂNE DATOR COMUNITĂȚII!

Sectorul 5 se dezvoltă, se aerisește, înflorește! Din cauza năpastei nemeritate… multe proiecte mi-au fost înfrânate, amânate! Nu este bai! Aveți încredere în Piedone!

Ceea ce n-am reușit să realizez eu pentru dumneavoastră, VA REALIZA VLAD POPESCU PIEDONE, noul primar ales de dumneavoastră!

Domnișoarelor, doamnelor și domnilor… VA FI BUCURIE MULTĂ ÎN SECTORUL 5! Povestea merge mai departe! Vlad Popescu Piedone va continua să facă imposibilul posibil!

Cu respect, PIEDONE”.

Articolul precedentPrimar din Olt, acuzat de luare de mită: cerea 10% din valoarea contractelor, pentru încredințarea acestora
Articolul următorSe apropie din nou alegerile: AEP a publicat modelele listelor susţinătorilor la alegerile prezidenţiale şi la parlamentare