Simion și Târziu, din ce în ce mai singuri! Deputata Anamaria Gavrilă își vrea independența

„Am hotărât să demisionez din AUR și să fac echipă, cu adevărat, cu cetățenii care m-au trimis în Parlament”, a scris Anamaria Gavrilă, acuzând conducerea partidului că s-ar ocupa, mai degrabă, cu demagogii decât cu rezolvarea efectivă a problemelor din țară

Foto: Preluare Ziar de Hunedoara

Anamaria Gavrilă, până mai ieri deputat AUR, a anunțat că are de gând să dea bir cu fugiții din partidul pe listele căruia a fost aleasă și să-și continue mandatul în postura de independent. Așadar, anunță femeia, de astăzi își va continua mandatul de parlamentar de Hunedoara ca deputat independent. „Rămân dedicată obiectivului pe care mi l-am asumat în fața celor care m-au votat, acela de a face un alt fel de politică pentru deveni și pentru hunedoreni și de a da un exemplu prin acțiune și implicare”, a mai spus Anamaria Gavrilă, în mesajul în care își anunță tranziția de la afiliată de partid, la independenta.

Anamaria Gavrilă, fost deputat AUR: „Am luat una dintre cele mai dificile decizii din viața mea. Atunci când m-am înscris în AUR eram convinsă că fac parte dintr-o echipă care își dorește să arate că putem face o politică diferită, în beneficiul cetățeanului”

În același mesaj, Anamaria Gavrilă a mai spus că o echipă cu oameni de cuvânt, care se respectă unii pe alții și care nu se pierde în nebuloasa politică plină de demagogii. Ba mai mult, aceasta ar trebui să fie organizată pe criterii meritocratice și de eficiență, cu obiective, strategii și acțiuni, a punctat politianul din Hunedoara.

„Sloganele nu țin însă locul acțiunii politice coerente și o atitudine timorată de puterea aparentă a altor partide nu are forța necesară de a impune o nouă viziune pentru România. Iar pentru mine, a continua în această formulă, ar înseamnă a rămâne resemnată că mai mult nu se poate pentru români”, scrie Anamaria Gavrilă.

„Am fost dezamăgită să constat că, după un an de activitate și contribuția mea semnificativă la campania locală unde AUR a reușit să obțină nu unul, ci doi consilieri locali, singurii consilieri locali AUR într-un municipiu reședință de județ, nu există o echipă pe care să pot conta atunci când vine vorba de a-i ajuta pe deveni”

Deputata a menționat, de asemenea, că le-ar fi cerut consilierilor locali ai AUR, în mai multe rânduri „și, din păcate, fără succes”, să propună o hotărâre de Consiliu Local pentru preluarea Termocentralei Mintia la Primărie, adăugând că aceasta ar fi reprezentat o rezolvare a problemei termoficării centralizate pentru iarna care urmează, după ce primarul ar fi refuzat să vină cu o soluție concretă. „Pe aceeași temă, a rezolvării încălzirii în Deva și a apărării Termocentralei Mintia, am avut prea puțin sprijin din partea conducerii centrale a AUR în momentele în care am făcut demersuri pentru a-l convinge pe Ministrul Energiei, Virgil Popescu, să renunțe la planul de vânzare a termocentralei la preț de fier vechi și să ia decizii în beneficiul devenilor. De asemenea, nu am primit susținerea necesară pentru a iniția o moțiune simplă împotriva Ministrului Energiei, Virgil Popescu, care recent s-a dovedit a fi cu adevărat un trădător de țară și un om fără caracter, lăsând mii de oameni în frig la Deva, în plină pandemie și încercând să aloce 600 de milioane de euro prin PNRR unei firme de casă a partidului său”, a mai spus deputata. Mai mult, în acest context, Gavrilă și-a depus demisia din AUR.

Citește și: Cum să eviți aglomerația rutieră dintre Constanța și Mangalia, în sezonul estival. Recomandările poliției

Articolul precedentCum să eviți aglomerația rutieră dintre Constanța și Mangalia, în sezonul estival. Recomandările poliției
Articolul următorBREAKING: Incendiu în cartierul Latin, din Capitală!
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.