Captură video

Un incendiu a izbucnit, vineri, la Căminul Cultural din comuna Călărași, județul Dolj, unde era amenajat un centru pentru vaccinare anti-Covid, potrivit presei locale, Craiova Forum. Din fericire nu au fost victime, în momentul izbucnirii incendiului, în cabinetul respectiv erau medicul și cu un reprezentant al primăriei.

Potrivit ISU Dolj, nu au fost înregistrate victime, reușindu-se și scoaterea din incintă a dozelor de vaccin neutilizate.

„Garda de Intervenție Bechet intervine pentru localizarea și lichidarea unui incendiul izbucnit la acoperișul Căminului Cultural din comuna Călărași. Se acționează cu următoarele forțe: 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță tip B2 de la G.I. Pompieri Bechet, iar în sprijin au fost alocate o autospecială de lucru cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Segarcea, 1 autospecială de lucru cu apă și spumă de la Detașamentul 2 Pompieri Craiova și o autospecială de lucru la înălțime de la Detașamentul 1 Pompieri Craiova”, a menționat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă.  

Acesta a precizat că intervenția a fost coordonată de grupa operativă din cadrul ISU DJ și se acționează pentru limitarea și lichidarea incendiului. „Nu sunt victime până în prezent, iar din spațiul unde funcționa centrul de vaccinare au fost evacuate dozele de vaccin”, a mai spus Cocoșilă.

Dosar penal pentru ucidere din culpă, după explozia de la Năvodari

Articolul precedentZeci de mii de locuințe din Prahova, fără energie electrică!
Articolul următorMajorare controversată de salarii la Primăria Piteşti