Sursă foto: Facebook/Soviet Visuals
Sursă foto: Facebook/Soviet Visuals

Pagina de Facebook Soviet Visuals, o pagină dedicată artei și fotografiei, a publicat povestea unui tânăr rus.

Bărbatul locuia în Rusia, într-un sat de lângă Sankt Petersburg. De curând, acesta a hotărât să se alăture invaziei din Ucraina și să strângă bani pentru o operație estetică.

Tânărul rus a fost crescut de o mamă alcoolică

O poveste tristă: un rus dintr-un sat de lângă Sankt Petersburg s-a născut cu o deformare a nasului, din cauza complicațiilor apărute în timpul nașterii. A fost crescut de o mamă singură care a început să bea, așa că și-a petrecut o parte din copilărie cu serviciile sociale”, se precizează în textul publicat de Soviet Visuals, pe contul de Facebook.

Bărbatului i-a fost imposibil să beneficieze de o operație din cauza situației financiare precare. Prin urmare, a luat o decizie care l-a costat viața.

Tânărul s-a alăturat armatei, cu scopul de a strânge banii necesari intervenției chirurgicale. Cu toate acestea, în urmă cu două săptămâni, a fost ucis în război.

Bărbatul a fost ucis la vârsta de doar 21 de ani

Conștient de înfățișarea lui, tânărul a visat întotdeauna să câștige suficient pentru a face o operație plastică și a arăta ca toți ceilalți. Totuși, acest lucru a fost imposibil cu banii pe care îi câștigă în sat. S-a alăturat armatei, ca antreprenor, pentru a câștiga mai mult. A fost trimis în Ucraina. A fost ucis acum 2 săptămâni, la vârsta de 21 de ani. Sfârșit”, se arată pe pagina de Facebook.

Deși promovează arta sovietică și evenimente artistice din Rusia, pagina Soviet Visuals se declară, în mod constant, împotriva războiului dus de Putin în Ucraina.

Articolul precedentTurcia a cerut să-și schimbe numele în toate documentele
Articolul următorPământul roditor, binecuvântarea lui Dumnezeu, va salva România. Chesnoiu: „Agricultura este domeniul cu cel mai mare potenţial de dezvoltare”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time