Specialiștii Partidului Social Democrat nu pot fi duși de nas în această perioadă de pandemie, cu atât mai mult cu cât au observat că economia încă stagnează, chiar și după două săptămâni de la ridicarea stării de urgență. PSD acuză că guvernul PNL nu are niciun plan concret de relansare economică sau, mai bine spus planul „se concentrează în jurul elementului central al guvernării Orban, VIDUL”. Formațiunea politică explică și de unde vine această comparație: până acum nu s-a făcut nimic concret, ci au fost doar promisiuni neonorate.

Guvernul a promis din martie că lucrează la programul de relansare economică, în aprilie era aproape gata, iar în mai au anunțat că-l lansează de câteva ori. În final, Cîțu a anunțat că-l va face public fix pe 1 iunie. Fiind zi liberă, a uitat însă ce a promis!

De fapt, programul de relansare economică al guvernului liberal înseamnă #bătaiadejoc cu creditele pentru firme prin IMM INVEST, prin care umilesc zeci de mii de antreprenori. Reprezintă #haosul măsurilor de relaxare anunțate în ultima clipă, care disperă antreprenorii. Este sinonimul #disprețului față de fermierii loviți de secetă și lăsați de izbeliște.

Pe scurt, relansarea economică este Planul ZERO al Guvernului VID”, cataloghează PSD situația de la vârf.

Articolul precedentLudovic Orban vrea mai mulți investitori în zona medicală
Articolul următorNegoiță își bagă gunoiul sub preșul locuitorilor din localitatea Cățelu