Redacția Ziarului de Investigații urează tuturor „Sărbători Fericite!”

Nu uitați să fiți buni, pentru că bunătatea vi se întoarce înzecit! Paște Fericit!

Foto: Pixabay.com

Am putea să începem urarea cu „fie ca”, însă n-o s-o facem. În schimbă o să vă urăm ca astăzi, în ziua sfintelor sărbători de Paști, să aveți parte de tot ceea ce vă doriți! Să vă fie casa, casă și, bineînțeles, masa, masă! Să vă bucurați de prezența familiei și a prietenilor, mai ales acum, când situația e atât de sensibilă.

Paște Fericit!

Așadar mai ales astăzi, când suntem alături de familiile noastre, ar trebui să ne gândim la siguranța lor, însă și la a noastră. Viața e cel mai de preț dar pe care îl puteam primi. Să avem grijă de ea!

Paște fericit tuturor cititorilor și colaboratorilor Ziarului de Investigații! Nu uitați să fiți buni, înțelegători și să găsiți, de fiecare dată, puterea să dați și altora din puținul vostru. Iar dacă nu puteți să dați, măcar nu luați!

Articolul precedentA fost alungată, hăituită, dar și bătută de localnici: o ursoaică a ajuns la sanctuarul de la Zărnești
Articolul următorViața unui român plecat în Germania. INTERVIU cu Iulia Brădeanu, femeia care a dat contabilitatea pe munca fizică
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.