Sursa foto: Facebook

Miercuri, 2 martie, o aeronavă MiG 21 LanceR din dotarea Bazei 86 Aeriene, care executa o misiune de patrulare aeriană deasupra Dobrogei, a pierdut legătura radio cu turnul de control, iar astăzi, la ora 20.03, a dispărut de pe radar, într-o zonă cuprinsă între localitățile Cogealac si Gura Dobrogei.

În misiune de căutare-salvare a aeronavei a decolat un elicopter în jurul orei 20.21, dar a pierdut legătura radio cu turnul de control și a dispărut de pe radar în jurul orei 20.44, informează MapN pe o rețea de socializare.

Pilotul a raportat condiții de vreme nefavorabilă și a primit ordin să se întoarcă la bază.Ultima poziție cunoscută a elicopterului, care avea la bord un echipaj format din cinci militari, este zona localității Gura Dobrogei, la aproximativ 11 km de aerodrom.

Revenim cu detalii.

Articolul precedentArmata ucraineană, mesaj pentru mamele soldaților ruși capturați: „Veţi fi primite şi însoţite la Kiev, unde îi veţi putea lua pe fiii voştri”
Articolul următorDirectorul general al ANPC, după ce Raiffeisen Bank a fost învinsă definitiv în instanță: „Milioane de euro se vor întoarce în bugetul familiilor”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.