Florin Roman / Foto: Facebook

Deputatul PNL Florin Român a publicat o listă cu funcționari publici care ar fi din PSD și care își vor pierde locul de muncă după ce liberalii vor veni la guvernare.

„Am spus că imediat după instalarea noului guvern vom face curățenie! Că vom da afară pesediștii care au transformat serviciile deconcentrate în adevărate cazemate de partid! Voi înainta noilor miniștri toate documentele necesare pentru demiterea politrucilor și voi solicită demiterea lor!”, a scris deputatul PNL, pe pagina de Facebook.

„Primul lot din Alba este compus din: șefii de la Inspectoratul Școlar Alba, în frunte cu madam Daramus, vicepreședinte PSD Alba, demolatoarea învățământului din Alba; continuăm cu directorul de la DSV Alba, care ține incineratorul cumpărat cu peste o sută de mii de euro, pentru a-l ține nefolosit, un “campion” al angajărilor de pesediști pe concursuri închipuite, apoi cu șeful ARR, președintele PSD Zlatna, transferat de la o societate… privată!”, a spus Florin Roman.

Liberalul  mai declara că „nu-i uităm pe directorii de la Cugir unde mor oamenii sau sunt răniți din cauza lipsei condițiilor de muncă. Toți sunt lideri ai PSD Cugir. Se pregătește să zboare maestrul Murg, administratorul special de lux! Omul care le plânge de milă pensionarilor și el duce acasă zeci de mii de lei din cumulul pensiei cu salariu”.

„Continuăm cu șeful de la agricultură care scoate la “concurs” posturi pe bandă rulantă și care a politizat agricultură județeana, până în măduva oaselor. E doar primul lot… se pregătește lotul 2! Să se facă dreptate și curățenie!”, a spus el.

Articolul precedentEuro pierde teren în fața leului
Articolul următorCine sunt candidații care au investit cei mai mulți bani în campania prezidențială