Advertisement

Agenția Națională de Integritate cere procurorilor să verifice modul în care șeful Biroului Achizitii si Aprovizionare de la Universitatea „Valahia” din Târgoviște a obținut venituri fabuloase.

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 663.940 lei (aprox. 159.556 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către GOGLEA IONEL, persoană cu funcție de conducere în cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște, în perioada deținerii funcției publice.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Târgoviște, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către GOGLEA IONEL.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative.GOGLEA IONEL nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, a comunicat ANI.

Advertisement
Articolul precedentReacția șefului DIICOT după ce Iohannis i-a cerut demisia: „Voi culege opiniile colegilor mei, ale șefului ierarhic și al celor implicați”
Articolul următorAfaceri cu morți. Înțelegere între un voluntar de la ambulanță și dispeceri pentru a dezvălui unei firme mortuare ce decese erau anunțate la 112