Teodorovici: „Trist, dar adevărat: PROSTOCRAȚIA conduce România”

Râde ciob de oală spartă: „România a ajuns condusă de Iohannis, un ”român” adevărat, cu veleități de profesor, dar care pocește limba română într-un mod de netolerat”, a declarat Teodorovici

Foto: G4Media.ro

Într-o încercare de a-l copia, pesemne, pe Mihai Tudose, Eugen Orlando Teodorovici, adică fostul ministru de Finanțe, în perioada Viorica Dăncilă-Liviu Dragnea, încearcă să explice așa cum știe el mai bine, ce se întâmplă în România de astăzi, sub conducerea liberală. Astfel, într-o limbă română pe care nici el n-o stăpânește perfect, Eurgen Teodorovici afirmă despre Klaus Iohannis că nu ar ști să vorbească prea corect, în ciuda faptului că, la bază, președintele este profesor.

Eugen Teodorovici: „Da, termenul PROSTOCRAȚIA, cum zicea profesorul Andrei Marga, este adecvat descrierii situației din România și este mai actual ca niciodată în istoria țării”

Tot Eugen Teodorovici este cel care afirmă că, în termeni mai populari, am spune: ”s-au urcat porcii-n copac … Și din păcate, chiar nu e de râs, căci e de plâns‼️În ultimii 30 de ani, am asistat la mărirea și decăderea clasei politice românești … Și nu putem spune că am asistat inerți, căci actuala clasă politică este ”rodul” votului nostru, INCLUSIV a lipsei votului nostru, deci nu putem acuza pe altcineva de situația în care suntem”

Folosind, din nou, uzata placă a „românului adevărat”, Teodorovici îi tranșează președintelui calitățile oratorice, afimând despre acesta că nu ar ști limba română. „Să nu mai vorbim despre cum a călcat în picioare, Constituția. Apoi, îl avem pe Ludovic Orban, care are doar ”meritul” de a fi făcut din politică, o adevărată profesie, căci doar politică a făcut în ultimii 30 de ani … Și îl mai avem pe … Cîțu, ”un adevărat Kill Bill al politicii românești” , cum ar zice madame Turcan, susținătoarea lui, dar și un ”produs” al lui Iohannis și Ludovic”, cel din urmă cunoscut, susține Eugen Teodorovici, doar pentru atacurile împotriva sa. Totuși, istoria politică a lui Ludovic Orban l-ar contrazice pe fostul ministru de Finanțe, situația stând, în realitate, un pic invers.

Da, și aceasta e o modalitate de a face carieră politică în România: nu trebuie să faci nimic, decât să ataci zilnic pe cel care face ceva pentru țară și să te ”cațeri” pe notorietatea lui. Desigur, Cîțu mai era cunoscut unora, și din relatările mass-mediei privind modul în care a speculat pe leu, contra intereselor economice ale României, dar ce mai contează când e bun de gură și-și flutură în vânt, nu pletele, cum s-ar zice, ci o diploma de studii universitare în ”Government and Politics”, plătită cu bani grei (de unde, oare) la un colegiu american privat (Grinnell College), care nici măcar nu este inclus în clasamentele internaționale (așa-numitele ”Rankings”) pe domeniul absolvit de Cîțu, spre deosebire de mari universități românești, cum sunt Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, ca să nu mai vorbim de ASE București … Și uite așa, avem ”Brătienii” 2.0.

Eugen Teodorovici

Alin Stoica a interpretat greșit datele vaccinării

Articolul precedentAlin Stoica a interpretat greșit datele vaccinării
Articolul următorRaluca Turcan îl vrea pe Florin Cîțu președinte PNL
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.