Chiar de Ziua Copilului, Primăria Capitalei a lansat o platformă online care poate fi accesată din orice colț al țării, prin intermediul căreia copiii de toată vârstele se pot juca și pot învăța în același timp. Platforma educativă www.hubproedus.ro este dezvoltată prin PROEDUS și a fost creată special cu o interfață modernă și mai ușor accesibilă publicului. Despre noutățile care pot fi descoperite pe platformă a explicat mai multe primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

3.000 de planșe de lucru cu activități dedicate preșcolarilor, elevilor din clasele primare, gimnaziale, liceale, peste 1.000 de lecții online video și audio, dar și sute de activități interactive, piese de teatru, animații 2D și grafice sunt accesibile tuturor elevilor și părinților din întreaga țară. Și veștile bune nu se opresc aici! În premieră, pe www.hubproedus.ro, preșcolarii și elevii din clasele 0-XII vor avea la dispoziție un joc interactiv, de tip QUIZZ.

Jocul le dezvoltă copiilor gândirea logică, strategică și cunoștințele de cultură generală. Întrebările sunt structurate pe categorii de vârstă: 6-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani, iar răspunsurile se regăsesc în cele 3.000 de planșe de lucru postate pe platformă. Scopul jocului este acela de a răspunde corect la cât mai multe întrebări, într-un timp cât mai scurt.

Cu cât mai multe răspunsuri corecte, cu atât mai multe puncte câștigate! La mulți ani frumoși, tuturor copiilor mari și mici!!!”, scrie primarul Gabriela Firea.

Articolul precedentAcționăm responsabil, în echilibru cu natura!
Articolul următorCioloș vrea dezbatere cu Ciolacu și Orban, fără țigări și alcool