Ce oameni fara suflet reprezinta PNL-ul la Iasi! Liberalii lui Marius Bodea au dovedit inca o data, in sedinta de Consiliu Local de astazi, ca nu mai au niciun Dumnezeu si au votat impotriva unui proiect de care ar urma sa beneficieze mamelor si a copiilor abuzati din Iasi! Pe ordinea de zi a sedintei de astazi, la punctul 29, exista un proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Iasi, pentru zona construita protejata, strada Codrescu, nr. 6, numar cadastral 153094, intocmit in vederea construirii unei case de tip familial, amenajare incinta, persoana juridica. Acest proiect este al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, iar astfel de proiecte nu sunt detaliate, pentru ca locatiile destinate mamelor cu copii, abuzate din Iasi, sunt tinute la secret! 

Doua probleme sunt extrem de grave aici! Pe de o parte, consilierii locali ai PNL asculta orbeste de liderul lor, Marius Bodea, si nu pot decide de unii singuri care sunt proiectele pe care sa le voteze. Chiar nu au discernamantul necesar sa aleaga daca un proiect este bun sau nu? Si mai grav este faptul ca acesti oameni, platiti din bani publici, voteaza impotriva mamelor si a copiilor abuzati din Iasi?  Pana la urma, proiectul a trecut de plenul CL, datorita votului dat de consilierii locali ai PSD, ALDE si PMP! Dupa parerea lui Marius Bodea, probabil ca toate mamele abuzate din Iasi ar trebui sa doarma pe strazi!

Iata cine instruieste viitori demnitari ai tarii. Deputatul Marius Bodea a ajuns sa minta pana si tinerii aspiranti in politica
Deputatul liberal ar trebui sa iasa in fata iesenilor sa le explice de ce a dat ordin ca reprezentantii PNL din CL sa voteze impotriva mamelor abuzate din Iasi! Normal ar fi ca el sa-si dea demisia de onoare, dar nu poate fi vorba de onoare in cazul lui Bodea.
De altfel, nu este pentru prima data cand liberalii voteaza impotriva proiectelor importante ale comunitatii. Aceiasi consilieri liberali ai opozitiei au votat impotriva unui Plan Urbanistic Zonal pentru construirea caminului studentesc din zona Titu Maiorescu, apartinand Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), reabilitarea caminelor C6, C7 si C8 din aceeasi zona, dar si construirea unui camin pentru Universitatea Nationala de Arte „George Enescu” (UNAGE) in zona Codrescu si a unui camin apartinand Universitatii Tehnice (TUIASI) „Gheorghe Asachi”, in zona bulevardului Mangeron. Dupa ce ca sunt impotriva studentilor, iata ca acum liberalii sunt si impotriva mamelor abuzate!

Surse Bzi.ro

Articolul precedentPrimarii care au angajat avocați ilegal riscă pușcăria
Articolul următorDosarul HĂRĂU vs. ANI, la Înalta Curte de Casație și Justiție